Mai mulți polițiști din Republica Moldova au călcat, astăzi, în picioare tricolorul chiar în centrul Chișinăului. S-a întâmplat în cadrul unei contramanifestații organizate de Alianța pentru Unirea Românilor la un așa-zis marș al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. 

Membrii și simpatizații Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au pornit astăzi într-un așa-zis marș prin centrul Chișinăului, dar în prejma monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt, Alianța pentru Unirea Românilor a organizat o contramanifestație.

Unioniștii au întins un tricolor imens și i-au întâmpinat pe socialiștii lui Dodon și comuniștii lui Voronin, scandând: „Jos kuliokul!” „Dodon, la pușcărie!”, „Rușine Poliția!”, „Trăiască, trăiască și înflorească Moldova, Ardealul și Țara Românească!”. La fața locului au avut loc altercații între oamenii legii și reprezentanții AUR.

Unioniştii de la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care au întins un tricolor imens în faţa monumentului domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, au fost îmbrânciţi, loviţi şi împiedicaţi să-şi desfăşoare paşnic contra-protestul faţă de acţiunile ilegale ale socialiştilor. În acest sens, Alianţa pentru Unirea Românilor condamnă acţiunile barbare ale poliţiştilor, care au demonstrat în mod clar că îi protejează pe socialişti”, au menționat reprezentanții AUR.

Aceștia au mai spus că au organizat contramanifestația pentru a protesta față de trădările socialiștilor şi comuniştilor.

Cei care ar trebui să stea la straja statului şi să apere simbolurile naţionale, poliţiştii, au încălcat astăzi flagrant legea. Au călcat în picioare nu doar tricolorul, ci demnitatea noastră naţională. Vom depune plângere pe acţiunile ilegale ale oamenilor legii, care au profanat tot ce avem mai sfânt şi au ales să-i slujească pe mancurţi şi trădătorii de neam. Astăzi am demonstrat că este o complicitate totală între partidele moldoveneşti. Nimeni nu se mai află astăzi aici să se bată cu ciuma roșie, cu PSRM-ul lui Igor Dodon şi PCRM-ul lui Vladimir Voronin – două partide nocive, cele care au generat toată clasa politică de la Chişinău responsabilă pentru milioanele de moldoveni plecaţi peste graniţă”, a declarat Vlad Bileţchi, liderul AUR.

După incident, în discursul pe care l-a avut în fața simpatizanților săi, Igor Dodon, liderul PSRM, a amenințat triumfător că data viitoare va călca în picioare unioniștii.

Ați văzut cum am mers peste unioniști?! Lasă-i să mai încerce data viitoare, să-i călcăm în picioare pe toți! În general, cred că trebuie să-i interzicem prin lege ca să nu mai aibă ce umbla cu drapele străine prin centrul Chișinăului”, a declarat Igor Dodon.

Sursă: infoprut.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *