Inspectoratul Școlar Județean Buzău nu trimite în online toate școlile, ci se analizează fiecare solicitare în parte.

La nivelul școlii nr.11 din Buzău, a fost o situație mai deosebită, mulți copii nu au fost testați chiar dacă aveau simptome și au preferat să stea acasă. La acest moment peste 17 clase sunt închise, însă dacă toți elevii se testau, acum toate clasele erau închise. Au existat cazuri și în rândul profesorilor, dar s-au testat și s-au carantinat imediat.

ISJ confirmă că, de mâine, 19 octombrie, vor trece în on-line trei unități de învățământ: Școala Nr.11, Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” ș Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

FOARTE IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!!!
Urmare a hotărârii C A și a răspunsului primit la adresa înaintată astăzi I. S. J. Buzău, vă comunicăm că se modifică scenariul de desfășurare a cursurilor din Școala Gimnazială Nr. 11 Buzău, pentru o perioadă de 14 zile: toate clasele își vor desfășura activitatea în sistem online, începând cu data de 19.10.2021.
Vă rugăm să transmiteți acest mesaj tuturor părinților și copiilor!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *