Trei copii, de 9, 10, respectiv 15 ani, sunt cercetați pentru comiterea unei crime în localitatea Căldărăști din județul Buzău. Victimă le-a căzut un localnic de 81 de ani.

La finalul acestei săptămâni, polițiștii au fost sesizați de un localnic din Căldărești care a găsit un vecin, în vârstă de 80 de ani, mort pe un câmp din localitate. Cadavrul era gol pușcă, conform antena3.ro.

Localnicii povestesc că bărbatul de 81 de ani a plecat pe câmp cu gândul să își taie via. La scurt timp, în zonă au apărut cei trei minori care au început să îl lovească pe bătrân, după ce l-au pus la pământ l-au legat, i-au băgat pământ în gură și au continuat să îl lovească. Bătrânul nu a rezistat mult și la scurt timp a decedat.

Cei trei minori s-au făcut nevăzuți dar nu înainte de a-i fura toate hainele bătrânului.

Se pare ca cei trei copii au vrut sa ii fure bicicleta bătrânului.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă și au stabilit că suspecți de comiterea oribilei crime ar fi cei trei minori.

Cadavrul bătrânului a fost găsit in dimineața zilei de 24 martie, iar la audieri minorii ar fi declarat ca faptele ar fi avut loc cu o zi înainte, conform aceeași surse citate.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *