Trei copii, de 9, 10, respectiv 15 ani, sunt cercetați pentru comiterea unei crime în localitatea Căldărăști din județul Buzău. Victimă le-a căzut un localnic de 81 de ani.

La finalul acestei săptămâni, polițiștii au fost sesizați de un localnic din Căldărești care a găsit un vecin, în vârstă de 80 de ani, mort pe un câmp din localitate. Cadavrul era gol pușcă, conform antena3.ro.

Localnicii povestesc că bărbatul de 81 de ani a plecat pe câmp cu gândul să își taie via. La scurt timp, în zonă au apărut cei trei minori care au început să îl lovească pe bătrân, după ce l-au pus la pământ l-au legat, i-au băgat pământ în gură și au continuat să îl lovească. Bătrânul nu a rezistat mult și la scurt timp a decedat.

Cei trei minori s-au făcut nevăzuți dar nu înainte de a-i fura toate hainele bătrânului.

Se pare ca cei trei copii au vrut sa ii fure bicicleta bătrânului.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă și au stabilit că suspecți de comiterea oribilei crime ar fi cei trei minori.

Cadavrul bătrânului a fost găsit in dimineața zilei de 24 martie, iar la audieri minorii ar fi declarat ca faptele ar fi avut loc cu o zi înainte, conform aceeași surse citate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *