Duminică, 2 februarie, ora 17.30, polițiștii din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Buzău s-au sesizat cu privire la faptul că trei persoane desenau cu grafitti pe zidul din Amfiteatrul Tineretului. Patrula de poliție locală care s-a deplasat la fața locului a identificat trei tineri, dintre care unul adult și doi minori, din municipiul Buzău, elevi la Liceul de Arte ”Margareta Sterian”.

Persoanele identificate aveau asupra lor tuburi de tip spray, culori alb /negru. Prin urmare, s-au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 300 lei, conform Legii nr.61/1991 republicată.

14) scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum și dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a reclamelor, anunțurilor și afișelor legal expuse în locuri anume destinate;

Tinerii nu s-au ales doar cu o amendă, aceștia au fost puși să curețe graffiti-ul de pe zid.

De asemenea, tinerii pasionați pot obține autorizație de la Primăria Municipiului Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Trei „artiști” care desenau GRAFFITI pe domeniul public, au fost amendați de polițiștii locali.”
  1. E pe sistemul: „Domnule eu când aud de cultură, îmi vine să scot pistolul!”, sau „Luați site-ul de cultură și băgați-l în dubă!”
    Ar fi trebuit lăsați să-și ducă opera până la capăt și dacă nu făceau treaba cum trebuie, îi puneam să dea cu var pe tot peretele. Dar cine să aprecieze astfel de „chestii”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *