Încă din luna decembrie mai mulți buzoieni s-au plâns de lipsa trecerii de pieton din dreptul magazinelor sătești, de pe strada Transilvaniei.

Bună seara! Domnule Primar, rezolvați vă rog , problema cu trecerea de pietoni de pe strada Transilvaniei, din dreptul magazinelor sătești. Lipsa acesteia o să degenereze cât de curând într-un grav accident soldat cu victime…..nu vă spun câte accidente erau gata, gata să se producă…VĂ ROG SĂ VERIFICAȚI SCHIȚA PROIECTULUI ȘI VEȚI VEDEA CĂ ESTE PREVĂZUTĂ TRECEREA DE PIETONI…O ALTĂ PROBLEMĂ este cea despre containerele de gunoi de pe trotuarul străzii CRINULUI și promisiunea de cel puțin doi ani că, o să faceți pubele îngropate.. .. disconfortul nostru (al celor de la casele de vis-a-vis), este de neimaginat: mirosuri , șobolani, mizerie de nedescris……mai ales acum când s-au desființat rampele de gunoi de la blocurile cu 6 etaje din zonă…..

sursa: buzaucityreport.ro

Aceasta este una dintre plângerile primite pe site-ul Primăriei Buzău de reclamații și sugestii – Buzău City Report. Restul de nemulțumiri fiind adresate și pe o rețea de socializare.

Până acum nu s-a luat nicio măsură. Ba mai mult, edilul nu a oferit niciun răspuns.

În trecut în acea zonă exista o trecere de pieton, semnalizată. Acum, pentru că nu a fost revopsită aceasta nu se mai vede.

Până când problema se va remedia, ar fie bine ca toți să fim atenți.

cnpaulescu.ro

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *