Noutăți din cuibul corupției de la Zărnești. O nouă probă care face cu ochiul procurorilor DNA a apărut în spațiul public, distribuită pe Facebook de puținii cetățeni care mai au curajul să își spună părerea într-o comună care în loc să fie condusă legal de primarul PSD Alexandru Lazăr, este confundată de acesta cu propria moșie.
În loc să funcționeze așa cum a fost setat de Uniunea Europeană să funcționeze, Grupul de Acțiune Locală (GAL) Zărnești, un parteneriat public-privat înzestrat cu un rol esențial în mediul rural a cărei principală misiune este să ofere sprijin cetățenilor pentru obținerea de finanțare europeană, în realitate a lucrat la Zărnești în beneficiul principal al familiei primarului Alexandru Lazăr!
O demonstrează Raportul de selecție final pentru sesiunea de selecție 5/2018, care conține o finanțare de peste 100.000 euro, atribuită soției primarului, Filica Lazăr, pentru achiziționarea unei combine performante. Este singura investiție finanțată în sesiunea respectivă.
Până la urmă, ce avem noi aici? Avem una bucată primar, care a pus mâna pe tot ce se putea din comună (terenuri agricole, fostul CAP), a făcut, prin mâna soției, cea mai mare asociație agricolă din Zărnești, și-a achiziționat, doar din… salariul de primar o flotă impresionantă de utilaje agricole și, cireașa de pe tort, a atras și fondurile europene destinate comunității.
Când vezi ce avere impresionantă a acumulat primarul PSD de Zărnești și observi vârsta înaintată a lui Alexandru Lazăr, nu te poți abține să te întrebi dacă acesta nu a descoperit cumva, adânc îngropată în dealurile Zărneștiului, o rețetă a nemuririi.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *