Anul acesta, cel mai longeviv festival de muzică rock din România, împlinește 40 de ani de la prima ediție. Începând cu anul 1983, „Festivalul rezistenței rock”, a găzduit pe scenă și a constituit o rampă de lansare pentru cei mai mari artiști de gen, de la noi din țară și nu numai.

Afectat de diverse probleme financiare, de cazul Colectiv și de pandemia Coronavirus, Top T, organizat de o mână de oameni pasionați, s-a încăpățânat să se desfășoare la noi în Buzău, înregistrând de-a lungul timpului, mai multe recorduri naționale.

Ediția de anul acesta se va desfășura de-a lungul a 3 zile, în perioada 24-26 noiembrie, la „Casa Tineretului„, iar organizatorii au reușit să strângă la un loc, mai multe nume grele din industria muzicii rock din România. Printre artiștii consacrați, cunoscuți de publicul de gen, se numără o trupă surpriză, reunită la peste 35 de ani de la ediția în care a luat premiul I, premul special și premiul de popularitate.

Vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 17.30, vor urca pe scenă trupele Focuri ViiDemosBlacksheepRezident EX și Timpuri Noi. Sâmbătă, 25 noiembrie, de la 17.30, ne vor încânta formațiile Cin5iLuna AmarăAntractMeșterii Rock. Duminică, în ultima zi a festivalului, de la aceeași oră ca în zilele precedente, vor concerta trupele The TargetGothicAltar și Dirty Shirt.

Biletele se pot achiziționa sub formă de abonament, sau pe fiecare zi a festivalului, direct de pe AmBilet.ro. Mai multe detalii puteți afla direct de la organizatori, accesând pagina festivalului!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *