Scepticismul asupra siguranței unui website devine uneori cea mai amplă problemă pentru un developer. Pentru o navigare lungă și utilă user-ul trebuie să fie încrezut în portalurile web favorite. Această siguranță se fortifică pe încrederea pe care o manifestă și o poate garanta pagina web.

Un website de încredere trebuie să includă:

Hosting calitativ și securizat.

Datele unui website de succes trebuie păstrate și îngrijite de profesioniști. O găzduire web devine un atribut esențial în managementul unui website. Serviciile de hosting păstrează în siguranță elementele esențiale ale site-ului. Iar pentru asemenea comodități și foloase nu se cer bani mulți. Cu megahost puteți obține un hosting ieftin, calitativ și avantajos. Ofertele sunt disponibile pentru toți doritorii de a produce un website de încredere.

Certificare SSL

Un site web securizat va include un protocol SSL (Secure Sockets Layer). Protocolul SSL protejează comunicarea dintre site și server prin criptarea acesteia. Acest lucru îi împiedică pe hackeri să citească sau să transmită informații confidențiale. Un protocol SSL ar trebui să fie standard pe orice site nou creat, dar este deosebit de important pentru cele care efectuează tranzacții și vânzări online. Vestea bună este faptul că megahost pe lângă servicii de găzduire și înregistrare domenii weboferă și certificate SSL gratuite pentru fiecare client.

Privilegii de administrator stabilite

Site-urile mari au nevoie  de o echipă de oameni angajați să le gestioneze. În baza cerințelor pe care le îndeplinește, personalul va necesita grade diferite de acces. Asigurați-vă că distribuiți cu atenție accesul de care are nevoie un manager de website pentru a-și face treaba.  Acordarea orbește a accesului deplin tuturor celor care lucrează pe site-ul dvs. îl va lăsa mai vulnerabil în fața atacurilor.

Backup

Cele mai bune metode de securizare a unui site web se bazează pe o prevenire a atacurilor din afară. Totuși mereu e necesar un plan B. În cazul unei încălcări a securității, recuperarea rapidă va depinde de copierea de rezervă a site-ului dvs. Aceasta înseamnă să salvați o versiune a site-ului separat și să vă asigurați că poate fi restaurată în cazul în care originalul este atacat în vreun fel.

Parolă

Schimbarea regulată a parolei este o bună metodă de profilactică împotriva atacurilor. Optați pentru parole puternice – asigurându-vă că utilizați o combinație de numere, litere și caractere. Nu vă partajați niciodată parola și nu o salvați în browser. Evitați întotdeauna să utilizați aceleași parole pe site-uri diferite. Asigurați-vă că toți cei care au acces la site-ul dvs. știu cum să-și păstreze datele de conectare în siguranță.

Iar acum imaginați-vă că toate sfaturile indicate anterior pot fi urmate într-un singur pas. Toate grijile pot fi spulberate printr-un singur click. E simplu. Trebuie doar să alegeți serviciile hosting de la megahost. Aici veți  dispune de găzduire vps,înregistrare domenii webcertificate SSL gratuite, utilitarul cPanel prin care veți administra site-ul din orice punct al lumii. Un site de încredere = megahost.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *