Ți se pare că te pierzi în mulțime și că orice faci lumea nu te remarcă? Aceasta este o situație comună în zilele noastre, pentru că cei mai mulți urmează trendurile și se feresc să fie deschizători de drumuri. Ce-ar fi să iei și tu inițiativa și să dai tonul în tendințe de stil? Cu alte cuvinte, ce ar fi dacă ai îndrăzni să fii diferit? 

Iată ce poți să faci pentru a fi diferit într-un mod cool:

  1. Asortează-ți husa telefonului la ținuta pe care o porți. Este incredibil ce efect poate să aibă acest efort minim atunci cand ieși în oraș. Este o mică dovadă de excentricitate care le arată celor din jur că te interesează moda, dar că nu o iei neapărat în serios. Dacă ai un Huawei, poți să fii cool cu husele pentru telefoane Huawei de la Lerato.ro, viu colorate, versatile și ai atât de multe opțiuni, încât poți efectiv să le asortezi la toate ținutele tale.
  1. Poartă poșete în forme deosebite. Designerii sunt din ce în ce mai creativi în ultimii ani, astfel că imaginația lor a luat forme impresionante în ceea ce privește poșetele. Poți găsi poșete în formă de ruj, aparat foto sau chiar de pistol. Ele pot avea și imprimeuri haioase, inspirate din desenele animate sau chipul actorilor de la Hollywood. Astfel, poșeta devine piesa centrală a ținutei și nici nu trebuie să te mai stresezi cu restul outfitului. 
  1. Alege să porți tricouri cu mesaje puternice. Dacă nu îndrăznești uneori să verbalizezi ceea ce îți trece prin cap, aceste tricouri cu mesaj pot face asta în locul tău. Indiferent că mesajul este o glumă sau este ceva ce chiar vrei să le transmiți celor care te văd, acest gen de outfit nu îi lasă indiferenți pe cei din jur.
  1. Vara este momentul ideal în care să porți ochelari de soare. Există o sumedenie de modele, forme și mărimi care pot să te reprezinte și să îți întregească apariția. De multe ori, ochelarii de soare sunt purtați tocmai în acest scop, ca să scoată ținuta din anonimat și nu neapărat pentru protecția împotriva razelor soarelui. 
  1. În cele din urmă, deși ar putea părea un clișeu, cel mai cool accesoriu ramane atitudinea. Nimic nu atrage mai tare ca o atitudine degajată, relaxată și plină de siguranță. Încrederea se vede și se simte, așa că, dacă vrei să ieși în evidență, asigură-te că stai bine la acest capitol.

Este clar că nu este foarte complicat să ajungi să fii remarcat și altfel decât urmând aceleași reguli ca cei mulți. Fie că ai mici excentricități, că alegi într-o zi sa te îmbraci din cap până-n picioare în aceeași culoare sau poșeta ta are forma unui tort, asigură-te că toate acestea spun povestea ta, nu pe a altcuiva. Desigur, să ieși din anonimat nu înseamnă doar ținută, se aplică în mai multe domenii, cum ar fi cariera. Poți să vezi aici cum să ieși din anonimat pe plan profesional.

Sursa foto: Unsplash.com

cnpaulescu.ro

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *