Foarte multe tinere se gandesc sa faca videochat din mai multe motive. Acest lucru nu este de condamnat, fiindca este un loc de munca la fel cum sunt toate celelalte. Diferenta consta in faptul ca la un astfel de job trebuie sa te arati cat mai senzuala, atragatoare, placuta si deschisa fetish-urilor. 

Daca te gandesti sa practici aceasta meserie, trebuie sa te interesezi cu privire la cele mai bune agentii de videochat. Este indicat sa te orientezi doar spre brand-urile care iti ofera sansa de a practica videochat freemium.

Iata care sunt cele 4 motive pentru care sa practici videochat freemium:

  • Mai multi bani

In mod general, agentiile de videochat isi opresc destul de mult din incasarile modelelor. La o agentie unde poti practica videochat freemium, trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a primi 60% din incasari, fiindca firma isi opreste doar 40%. 

Astfel, o agentie ce ofera aceasta opotunitate modelelor este o firma serioasa, care isi respecta angajatii si care ii pune pe primul loc. Astfel, ai doar de castigat cu videochat freemium. 

  • Libertatea totala in timpul comunicarii cu clientii

In aceasta ramura a videochat-ului, nimeni nu te preseaza si nu iti indruma miscarile, vorbele ori starea de spirit. Astfel, ai libertate deplina de a comunica si interactiona asa cum te simti cel mai bine cu clientul. Cu alte cuvinte, poti sta imbracata sau dezbracata si poti comunica asa cum crezi de cuviinta.  Pana la urma, naturaletea este cea care conteaza cel mai mult, atunci cand vine vorba despre atractie.

Acest lucru te poate face sa-ti iubesti job-ul intr-un timp foarte scurt, fapt care este de laudat si de apreciat.

  • Mai putin timp petrecut online

Cel mai interesant fapt este faptul ca la un astfel de videochat nu trebuie sa muncesti zi si noapte, pentru a castiga o suma frumoasa de bani. Poti lucra atat cat doresti, fiindca iti poti creste veniturile din tips-uri.

Prin urmare, daca un client iti cere sa dansezi lasciv, nu trebuie sa o faci minute in sir, ci doar atat cat simti sa faci lucru acesta. Tu oricum primesti tips-ul garantat de catre client. 

  • Decor personalizat

Daca inca te mai intrebi ce inseamna videochat freemium, afla ca acesta este un job la care te poti simti 100% tu. Nu ai nevoie de un anumit decor, pentru a te afisa in fata clientilor, ci poti lucra cu orice tip de fundal doresti. 

Ba chiar mai mult, kendrastudio.ro incurajeaza decorurile cat mai personalizate, care sa te ajute sa te simti cat mai in largul tau. 

In cele din urma, daca pana acum te fereai sa faci videochat din teama de a nu te potrivi job-ului si cerințelor postului, cu ajutorul videochat-ului freemium orice tip de femei poate face acest lucru. Astfel, nu conteaza daca esti timida, copilaroasa sau pisicoasa, fiindca aici sunt incurajate diferitele tipuri de personalitati si interactiuni cu clientii. 

Prin urmare, nu mai sta pe ganduri si porneste chiar acum in cautarea unui astfel de loc de munca, care sa-ti aduca foarte multa satisfactie pe mai multe planuri.

Sursa foto: Pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *