Edilul municipiului Buzău le-a pus gând rău câinilor fără stăpân din municipiul Buzău. Acesta vrea cu orice risc să extermine câinii fără stăpân, chiar dacă animalele nu au pus viața niciunui buzoian în pericol.

„Suntem într-o situație de criză în privința câinilor maidanezi. Nu-i de glumă, vreau ca buzoienii să știe exact cum stăm. E al patrulea medic veterinar care își dă demisia. Azi, domnul Bratu de la adăpostul pentru câini fără stăpân m-a anunțat că renunță. Sătul de linșajul de pe facebook omul și-a dat demisia. Fără medic veterinar adăpostul nu va mai putea funcționa, i se va retrage licența. Am mai stat două săptămâni fără licență. Asta înseamnă că nu vom mai putea ridica deloc câinii de pe străzile orașului„, a declarat Constantin Toma la CampusTV Buzău, conform buzoienii.ro.

Totuși, medicii veterinari pe care i-a avut padocul Buzău au încălcat legea în repetate rânduri, au omorât câinii chiar dacă legea nu le permitea acest lucru.

Ultimul medic veterinar, dr. Bratu, este acuzat că a omorât o cățelușă gestantă după cele 14 zile, chiar dacă nu s-au îndeplinit pașii legali.

Totodată iubitorii de animale susțin că dr. Bratu a fost folosit drept o unealtă de răzbunare de primarul Toma, pentru a extermina în doar trei zile aproape toți cățelușii din adăpost.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *