După ce am publicat în exclusivitate documentul privind refuzul AMPOR de a mai rambursa fondurile UE către mun. Buzău, edilul buzoian a oferit un punct de vedere:

„E probabil o nouă plângere penală, așa cum mi s-au mai făcut și altele, toate respinse de procurori. Bănuiesc cine mi-a făcut-o, și pentru ce, un nimic, legat de marcajul făcut de Strabag pe strada Transilvaniei și că de ce nu s-au mai făcut piste de biciclete acolo. E simplu, pentru că strada e îngustă și nu a mai fost loc. Vreau să-i liniștesc pe buzoieni, primarul Toma n-a luat un capăt de ață, nu poate fi acuzat, legal, de nimic.(…) Dacă e vreun dosar la adresa mea, pe vreo plângere a cuiva, acel dosar va fi respins”, se arată poziția edilului buzoian, conform buzoienii.ro.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Toma, sigur pe el: “Dacă e vreun dosar la adresa mea, acel dosar va fi respins””
  1. O veche si inteleapta vorba romaneasca spune ca „nu iese fum, daca nu faci foc”…
    Ieri seara, la postul B1TV, a fost apelat in direct primarul Toma pentru a da explicatii despre sumele URIASE deturnate de Buzau catre Republica Moldova – Chisinau, mai ales ca era vorba, acolo, de coordonatori de fonduri aserviti, dovediti, lui Putin. Primarul Toma a avut, in direct la TV, o replica geniala: sunt banii MEI si fac ce vreau!!! Aviz buzoienilor!…
    Ma bucur ca incep sa vada si altii, adica organe specializate ale statului, cum e cu banii publici ai buzoienilor. Poate scapa si de data asta, doar nu degeaba e dl Ciolacu sef de Camera la Parlamentul Romaniei, dar actiunea asta dovedeste ca buboiul coace si, poate, nu peste chiar mult timp, vom avea parte de un nou caz Sorin Oprescu.
    Nimic nu este intamplator!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *