Edilul municipiului Buzău, Constantin Toma, și-a organizat astăzi o conforință de presă legată de sistarea plăților din „fondurile europene” pe Unirii, Industriilor și Transilvaniei.

Cu acestă ocazie, edilul a ținut să precizeze că problemele n-ar avea legătură cu faptul că pe Transilvaniei nu s-au mai făcut piste de biciclete.

,,Până în acest moment nu avem nicio informație venită la Primăria Buzău legată de instituția statului care a făcut acestă sesizare la Ministerul Dezvoltării, drept urmare o să mă adresez Parchetului General, să ne pună la dispoziție și să mă pun la dispoziție pentru a da drumul mai repede la aceste cercetări, pentru că nu un lucru mărunt pentru marea majoritate a buzoienilor, libertatea lui Toma este în pericol, ci tot orașul. Avem lucrări foarte mari, tot Buzăul este un șantier și riscăm din cauza iresponsabilității unui individ să blocăm tot orașul.

Legat de ceea ce scrie în acestă hârtie, cererile de plată 1, 2 și 3 au fost onorate, deci banii s-au plătit. Circuitul acesta al plății banilor pe fonduri europene mai are și o etapă finală de rambursare a cererilor anterior menționate, respectiv după ce ai primit banii și ai făcut plățile, trebuie să comunici autorității de management, pe ce facturi s-au dus acele plăți, deci o treabă foarte simlpă. Am tras concluzia că este vorba în special de strada Transilvaniei și am mai avut ceva comentarii cât am putut să fac în ultimele două zile. (…) Definiția fraudei, eu nu am luat șpagă și nu poate exista nicio dovadă prin care să dovedească că Toma a fraudat în sensul că ar fi luat vreun leu șpagă. (…) Sunt o 1000% convins că acest dosar nu va ajunge în instanță”, a spus Constantin Toma în conferința de presă.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *