După ce Ministerul Dezvoltării a refuzat să mai ramburseze fondurile UE (din cauza unui dosare penal) pentru lucrările din mun. Buzău, comunitate buzoiană l-a criticat dur pe edilul municipuiului Buzău – Constantin Toma.

Printre cele mai tranșante comentate la adresa primarului sunt: ,,Zici că suntem în Ucraina, așa sunt drumurile în Buzău”, ,,Dacă este condamnat se va ascunde la Țintești”, ,,Și-a trecut Buzăul pe persoană fizică”, ,,La mulți ani de pușcări”, ,,Câți mai mulți ani de executare”.

Toma a oferit un punct de vedere referitor la documentul apărut în presa locală privind refuzul Ministerului Dezvoltării de a mai rambursa fondurile UE din cauza unui dosar penal în desfășurare.

„E probabil o nouă plângere penală, așa cum mi s-au mai făcut și altele, toate respinse de procurori. Bănuiesc cine mi-a făcut-o, și pentru ce, un nimic, legat de marcajul făcut de Strabag pe strada Transilvaniei și că de ce nu s-au mai făcut piste de biciclete acolo. E simplu, pentru că strada e îngustă și nu a mai fost loc. Vreau să-i liniștesc pe buzoieni, primarul Toma n-a luat un capăt de ață, nu poate fi acuzat, legal, de nimic. Poate tocmai de asta deranjez pe mulți, se caută să mi se strice imaginea cu tot felul de invenții. O să fac luni o conferință de presă pe acest subiect. Îi rog pe buzoieni să aibă încredere în primarul Toma, n-a luat un leu, dacă e vreun dosar la adresa mea, pe vreo plângere a cuiva, acel dosar va fi respins”, a spus Toma, pentru buzoienii.ro.

Cu această ocazie, câțiva buzoieni i-au adresat lui Toma câteva întrebări de bun simț: ,,Dacă este cinstit, de ce are poprire pe conturi?”, ,,Șantierul de pe Blv. Unirii va fi sistat?”, ,,Veți scăpa așa cum ați scăpat și cu transportatorii județei și locali, veți scăpa așa cum ați scăpat așa cum ați scăpat și cu polițiștii locali, pentru toți plătim despăgubiri de ne ustură spatele, nu-i așa domn faliment?”.

Subiectul fierbinte – Buzău Oraș Deschis Șantierelor

Foto: sansanews.ro

Este subiectul zilei la Buzău, se pune problema dacă Strabag va continua lucrările din fonduri proprii sau dacă muncitorii vor fi retrași de pe șantier până la finalizarea investigațiilor, asta chiar dacă ar putea dura 4-5 ani.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *