Apar informații de ultimă oră despre directorul Trans Bus Buzău – Gică Toader. Primarul Buzăului, Constantin Toma, ar dori să-l schimbe pe actualul director cu un alt specialist de partid.

Nu se știe cu exactitate motivul pentru care Constantin Toma ar dori să renunțe la Gică Toader, dar conform surselor noastre, edilul s-ar fi supărat pe directorul societății de transport în urma scandalurilor medicatice din ultima vreme.

„Miți” ar urma să-l înlocuiscă pe Gică Toader

Aceeași sursă citată, arată că cel care îl va înlocui pe directorul Trans Bus este Mihai Cosmin Petruș, având o funcție în cadrul PSD, filiala Municipiul Buzău.

În prezent, acesta deținte funcția de membru în cadrul Consiliului de Administrație al Trans Bus.

Tânărul PSD-ist este absolvent al Universității Spiru Haret și are un matster în comunicarea managerială la Universitatea Politehnică din București. Mai mult de atâta, acesta a aboslvit Liceul Tehnologic de Meserii și Servicii Buzău, pe specializarea de tehnician în alimentație publică.

În ultimii ani a ocupat mai multe funcții importante precum:

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Toma nu-l mai vrea pe Gică?! Pe cine ar urma să pună în fruntea Trans Bus”
  1. Un specialist cu alt specialist. Gica Toader urla ,se comporta execrabil ca asa a vazut le in primarie.Nici un director din istoria Trans bus nu si-a batut jos de angajati asa cum o face Gica Toader si acolitii sai. Pana la el au fost vreo 10 directori si nici unul nu se credea pe propria mosie ca dumnealui si cei adusi de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *