Operaţiunea de schimbare a premierului României a intrat în linie dreaptă. După ce Nicolae Ciucă și-a depus demisia după ședința de Guvern, liderii PSD s-au întrunit la Vila Lac 1 pentru a stabili ultimele detalii ale rotativei.

Primarul Municipiului Buzău – Constantin Toma, președintele Consiliului Județean – Petre Emanoil Neagu și președintele PSD Buzău – Lucian Romașcanu au participat astăzi la negocierile privind rotativa de guvernare de la Vila Lac 1.

Sunt mai multe scenarii avansate în acest moment: fie UDMR să primească Ministerul Investiţiilor, fie să iasă de la guvernare, însă să fie semnat un acord politic, iar UDMR să susţină în Parlament guvernul condus de Marcel Ciolacu, iar un alt scenariu este ca UDMR să rămână la guvernare, dar să cedeze Ministerul Dezvoltării.

Ciolacu: UDMR să preia Energia și Fondurile Europene

”În primul rând, discuțiile au fost mult mai ample, inclusiv pe fiecare minister ce e de făcut, s-a intrat și pe programul de guvernare. A fost o discuție pentru a continua colaborarea cu UDMR, colegii mei sunt total de acord cu asta și s-a venit și cu o propunere cu care o să merg la întâlnirea pe care o s-o am cred că astăzi cu domnul premier Ciucă și cu președintele Kelemen Hunor. Propunerea este ca UDMR să preia Energia și Fondurile Europene”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *