Cinic, nu?! După ce le-ai mărit impozitele, taxele, prețul la apă, cheltuielile cu deplasarea și după ce guvernarea partidului din care faci parte a aruncat nivelul de trai în aer, să-ți dorești executarea silită a profesorilor de către bănci, doar pentru că au ieșit în stradă să-și ceară un drept, e cinism.

– “Lasă că-i bagă creditele la clasă pe profesori!“, ar fi spus șeful PSD Buzău, Constantin Toma.

Acești politicieni nu au nimic în comun cu poporul. Au pus mâna pe putere și pe banii publici și-i folosesc în scop personal și de grup.

Vă mai amintiți când Ciolacu spunea că trebuie să-i crească salariul lui Constantin Toma că nu-l poate condamna la …. foamete, iar Toma cerea salariu mai mare că nu poate da 1000 de la o nuntă că-l înjură lumea.

Ei și-au rezolvat problema banilor și oficial. Și-au mărit salariile. Profesorii? După mintea lor ar trebuie executați de bănci.

Oameni buni, votați oameni care iubesc oamenii, nu indivizi care se iubesc pe sine și banii, precum cei mai sus amintiți.

Violeta Moraru

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Toma: Lasă că-i bagă creditele în casă pe profesori”
  1. Ciucă face parte din aceeași categorie, poate înțelege să aibă pensie specială din mai multe locuri dar în învățământ nu poate accepta decât un salariu de mizerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *