Referendumul pentru unirea Buzăului cu comuna Țintești este proiectul nereușit al anului 2021 pentru primarul municipiului Buzău, un eșec pe care șeful administrației locale l-a explicat invocând dezinteresul buzoienilor pentru o consultare populară, dar și alte motive, conform sansanews.ro.

Ceea ce până acum doar a sugerat primarul Constantin Toma, a fost confirmat, miercuri, în cadrul unei emisiuni la Focus TV. Prezent în studio, edilul-șef a vorbit despre reluarea referendumului, dar numai după ce se va crea un context legislativ mai favorabil, incluzând votul prin corespondență, dar și organizarea referendumului pe parcursul a două zile: ”Nu se știe niciodată! Se va modifica legea și sunt convins că acest referedndum a declanșat ceva chiar și la buzoienii care nu au fost la vot pentru că e un proiect care va ajuta mult la dezvoltarea Buzăului.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *