Referendumul pentru unirea Buzăului cu comuna Țintești este proiectul nereușit al anului 2021 pentru primarul municipiului Buzău, un eșec pe care șeful administrației locale l-a explicat invocând dezinteresul buzoienilor pentru o consultare populară, dar și alte motive, conform sansanews.ro.

Ceea ce până acum doar a sugerat primarul Constantin Toma, a fost confirmat, miercuri, în cadrul unei emisiuni la Focus TV. Prezent în studio, edilul-șef a vorbit despre reluarea referendumului, dar numai după ce se va crea un context legislativ mai favorabil, incluzând votul prin corespondență, dar și organizarea referendumului pe parcursul a două zile: ”Nu se știe niciodată! Se va modifica legea și sunt convins că acest referedndum a declanșat ceva chiar și la buzoienii care nu au fost la vot pentru că e un proiect care va ajuta mult la dezvoltarea Buzăului.”

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *