Declarații BOMBĂ ale președintelui CJ Buzău – Petre Emanoil Neagu. Acesta susține că Toma bagă bățul prin gard și încearcă să îi caute o ”cheie” prin diferite personaje din serviciile secrete.

Se pare că Sf. Toma de la Buzău, nu îi convine că președintele CJ Buzău nu îi dă curs proiectelor suspicioase și cu interese obscure.

Întâlnire între Toma și Romașcanu la Primăria Buzău, înainte de alegerile locale de anul trecut.

Toma încearcă demult să-l îndepărteze pe Neagu din fruntea CJ Buzău, însă nu i-a mers.

Cel mai probabil, între Toma și Romașcanu a existat cu siguranță o înțelegere, deoarece aceștia au fost fotografiați făcându-și veacul pe la Primăria Buzău, pe data de 1 Iulie 2020, chiar înainte de a fi depuse candidaturile. Cel mai probabil ”băieții deștepți”, au vrut să i-o facă lui Neagu, însă nu le-a mers.

Neagu susține că ”securistul” din fruntea Primăriei Buzău, a pus serviciile să îi caute ceva.

Sunt anumiți oameni care încearcă să se întâlnească, am date concrete, dar nu pot să le spun, cu anumiți oameni din servicii, să-mi caute ceva! Să-și caute la ei, până una, alta!

Poate facem și un alt re­fe­rendum sau poate facem alegeri anticipate la Consiliul Jude­țean. Cine știe? Dacă nu iese ăsta, poate iese celălalt” – a spus Neagu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *