Este informația momentului apărută în urmă cu scurt timp pe rețelele de socializare și mass-media locală. Edilul municipiului Buzău este în formă după ce a slăbit 10 kg!

„E o nouă măgărie la adresa mea. Așa ceva nu se face, vă dați seama, am și și eu familie! Dar disperarea unora e atât de mare, încât a dispărut și ultima limită de bun simț. Nu sunt bolnav, dimpotrivă, sunt sănătos tun. Da, am slăbit aproape zece kilograme, dar asta pentru că mănânc mai sănătos, fac sport, duc o viață sănătoasă. Mă simt excelent, aseară am dansat două-trei ore, până aproape de miezul nopții, la petrecerea de 8 martie pe care am organizat-o pentru doamnele din Buzău”, a spus primarul Toma pentru site-ul de casă buzoienii.ro, sponsorizat lunar cu câteva mii de lei din bani publici.

Petrecerea de cu prilejul zilei de 8 martie este o altă măgărie a edilului. Dacă în anii trecuți petrecerea era organizată de PSD, anul acesta petrecerea a fost subvenționată” de către Primăria Buzău din bani publici. Din imagini se pot observa câteva fețe cunoscute din organizația de pensionari și câteva buzoience care sunt „scutul” lui Toma în online, semne că petrecerea primăriei s-a transformat în petrecerea pe care PSD o organiza în anii trecuți. Mai multe buzoience s-au plâns că biletele de acces au fost date cu dedicație încă din prima zi de când au fost împărțite către public.

Reamintim că informația că Toma ar suferi probleme de sănătate a ajuns la noi în luna ianuarie, însă de abia la începutul lunii februarie au început discuțiile în PSD Buzău despre problemele edilului. Înainte de difuzarea materialului l-am contactat pe edil, însă acesta nu a vrut nici să confirme și nici să infirme că ar confrunta probleme de sănătate, iar de aici putem trage concluzia că acesta a vrut ca informațiile să fie publice.

Pe la colțuri se vorbește că Toma și Marcel Ciolacu ar fi demarat o anchetă internă în partid pentru aflarea celui care a “turnat” la presă că a slăbit 10 kg și că este bolnav.

Toma a fost văzut la Spitalul Floreasca

Totuși, chiar și așa, un buzoian susține că l-a văzut pe Toma în pijamale, pe holul Spitalului Floreasca, cel mai probabil ca acesta să meargă în Turcia. Tot în cadrul partidului, se mai vorbește că Toma ar fi fost în Turcia doar pentru analize amănunți și a slăbit 10 kg, însă fără să se știe cu adevărat motivul.

Motiv îmbucurător pentru buzoieni: Toma e bine!

Trebuie doar să ne bucurăm că edilul nu se confruntă cu grave probleme de sănătate și poate continua proiectele începute la Primăria Buzău. Fără el, cei doi viceprimari n-ar ști ce să facă, în condițiile în care până în prezent au “ascultat” numai de edilul șef.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Toma e în formă: “Am slăbit 10kg, dar am dansat 3 ore!””
  1. Lăsați omul sa se petreacă, sunteți invidioși ca este îndrăgit de foarte multe doamne simpatice. Noi ne-am distrat de minune și a fost un moment special sa îl avem pe domnul primar invitat la petrecere. Ne mai aducem și noi aminte de tinerețe prin astfel de evenimente. Cinste lui, primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *