Dacă în urmă cu câțiva ani, sesizam autoritățile locale privind depozitarea gunoiului menajer din cartierul Mihai Viteazul, uite că astăzi, problema a fost rezolvată.

În urmă cu 2 ani, într-un reportaj numit ,,Buzău – Un oraș magnet al gunoaielor”, ilustram munți de gunoaie și zeci de câini comunitari. Astăzi am avut mirarea ca aici să găsesc cu totul alt ceva.

Cu o investiție minimă, a fost amplasat un stâlp cu o cameră video 360° ce se controlează manual direct din sediul poliției locale, iar energia electrică este produsă de un panou solar.

La nivelul municipiului Buzău, există un amplu proiect pe fonduri europene privind un sistem inteligent de trafic management și monitorizare bazat pe soluții inovative de eficientizare și reducere a poluării în Municipiul Buzău.

Primarul Municipiului Buzău – Contantin Toma, a anunțat că terenul viran din locul fostului depozit de lemne se va transforma în ceva frumos și util.

„Am luat deja o hotărâre! Am demarat procedurile pentru realizarea unui parc spre calea ferata și alocarea de loturi de casă pentru tineri”, a spus Contantin Toma.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *