În perioada 9-11 Septembrie, TNL Buzău a participat la Venus, la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal “Next Level Leadership”, cel mai mare eveniment politic dedicat tinerilor din România, ce a avut ca teme leadership-ul, comunicarea și relaționarea politică.

Alături de cei 1000 participanți la nivel național, reprezentanții TNL Buzău au aflat informații utile cu privire la utilizarea competențelor de leadership, de comunicare și relaționare politică, ce vor putea fi aplicate de azi înainte în comunitățile din care aceștia fac parte.

Leadership-ul se referă la viziune, competență, curaj, lucru în echipă, trăsăturile ce fac parte din personalitatea unui leader de succes, valori și relații împărtășite. Accentuarea leadership-ului în contextul beneficiilor pentru politică crează o direcție clară și instrumente în acest domeniu.

Școala de Vară a fost o oportunitate pentru tinerii participanți de a-și consolida cunoștințele legate de temele abordate, fapt pentru care necesitatea desfășurării acestor tipuri de evenimente la nivel județean sau național este foarte ridicată.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *