Tinerii liberali din Buzău s-au reunit într-o atmosferă plină de entuziasm la o nouă ediție a proiectului „Cafeneaua Liberală”, unde au avut privilegiul să stea la discuții cu un antreprenor de succes din industria de securitate, Stelian Ilie. Evenimentul a fost marcat de schimbul de idei și experiențe pe tema „Business de excepție”.

Stelian Ilie, un brașovean cu o carieră impresionantă în diverse domenii, de la jurnalism la telecomunicații și IT, a ales să-și consacre timpul și energiile în industria de securitate. Acolo, el a fost confruntat cu numeroase provocări și oportunități, iar tinerii liberali din PNL Buzău au avut șansa să afle mai multe despre parcursul său într-un astfel de domeniu complex.

Tema discuției de la această ediție a Cafenelei Liberale a fost „Business de excepție”, iar tinerii participanți au fost captivați de poveștile și experiențele lui Stelian Ilie. Aceștia au avut ocazia să înțeleagă mai bine cum s-a dezvoltat afacerea sa în industria de securitate, de la începuturile acesteia până în prezent. Mai mult decât atât, au putut să afle despre secretele succesului în antreprenoriat, tehnici de negociere, comunicare eficientă și managementul relațiilor cu partenerii de afaceri, indiferent dacă aceștia sunt români sau străini.

Reprezentanții TNL Buzău au împărtășit bucuria reușitei evenimentului într-o postare online, afirmând: „A avut loc o altă ediție de succes a Cafenelei Liberale, cu tema ‘Business de excepție’, unde invitatul nostru, Stelian Ilie, ne-a relatat câteva povești din spatele business-ului din industria de securitate, de la debutul acestuia și până în prezent. Tinerii noștri au aflat multe informații legate de premisele succesului în antreprenoriat într-un domeniu greu accesibil, care sunt tehnicile de negociere, comunicare și management al relațiilor cu partenerii de afaceri atât de naționalitate română, cât și cu cei străini. Te așteptăm la următoarea Cafenea Liberală ca să aflăm împreună informații din diverse domenii, din vasta experiență a invitaților noștri. See you soon!”

Evenimentele precum acesta oferă tinerilor oportunitatea unică de a se conecta cu profesioniști de succes și de a învăța din experiența acestora, pregătindu-i pentru provocările viitoare ale lumii antreprenoriale. Cafeneaua Liberală se dovedește a fi un forum valoros pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor liberali din Buzău.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *