În acest weekend a avut loc Cupa Tineretului 2022, competiție sportivă organizată de TSD Buzău, care a strâns la start nu mai puțin de 200 de jucători. Meciurile s-au disputat pe terenurile de la Galactic Club și Metalul Buzău. 21 de echipe din tot județul au participat la competiția sportivă care s-a jucat în sistem eliminatoriu, scrie gazetabuzoiana.ro.

Câștigătoarea Cupei Tineretului 2022 a fost Atletico Mărăcineni. Pe locul al doilea s-a clasat echipa Dorobanți 2, pe locul trei FC  Coloseum, iar pe locul patru echipa Răchitei 99. De asemenea, au fost acordate premii pentru cei mai talentați tineri de pe teren: cel mai tehnic jucător- Răzvan Tănase (FC Coloseum), cel mai bun portar- Daniel Stoica (Atletico Mărăcineni) și cel mai bun marcator- Alin Brăescu (Atletico Mărăcineni). Cele mai bune echipe au primit diplome, medalii, cupe, tricouri și mingii, iar câștigătoarea mini-turneului, Atletico Mărăcineni, va beneficia și de o vizită la Palatul Parlamentului.

Alături de tinerii social-democrați au fost deputații Romeo Lungu și Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre și viceprimarii municipiului Buzău, Oana Matache și Ionuț Apostu, subprefecții Constantin Cristea și Gabriel Ilie, dar și președintele TSD Buzău, Costin Stanciu.

Competiția sportivă s-a bucurat de un public numeros, mulți buzoieni venind să facă galerie echipelor favorite. Tinerii social-democrați promit că…

citește mai mult pe gazetabuzoiana.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *