Prefectul județului Buzău, Țiclea Daniel, și-a ieșit din pepeni, chiar în concediu. După ce a văzut în spațiul online situația groaznică din trafic, acesta a decis să-și întrerupă concediul și să se întoarcă la „cârma” județului Buzău.

Tunete și fulgere la „Casa Albă”. Țiclea l-a atacat dur pe subprefectul Ilie Gabriel, cel responsabil de activitatea Prefecturii Buzău, în perioada de concediu a prefectului. Țiclea a aruncat săgeți ascuțite în spre subordonatul său, semne că la Prefectura Buzău, lucrurile nu sunt prea roz.

,,O săptămână am plecat și eu în concediu și imediat în urma mea dezastrul managerial. Subprefectul stă în Râmnicu Sărat și nu vede cu ce se confruntă locuitorii municipiului Buzău, se suie la ora 16:00 în mașină și pleacă acasă. Dacă eram eu cu siguranță nu se întâmpla așa. Eu le permiteam să acționeze doar noaptea pe podul de la Mărăcineni. (…) Au blocat tot orașul pentru o lucrare care se putea finaliza într-o singură noapte. Senzația mea este că nici nu au aviz, s-a încălcat clar legea. Este evident ca subprefectul – Ilie Gabriel este depășit de situație. Am decis sa-mi intrerup concediul, mâine dimineață plec din Bulgaria. De mâine după-amiază preiau din nou comanda la Prefectură”, a spus Daniel Țiclea, în EXCLUSIVITATE pentru Stiri Din Surse Buzău.

Reaminitim că prefectul Daniel Țiclea a fost impus în funcție de PNL, iar cei doi subprefecți – Ilie Gabriel și Cristea Constantin, au fost impuși de PSD.

Prefectul a mai adăugat că activitatea subprefectului a fost derizorie în general, după ce i-a delegat atribuțiile de serviciu pentru a pleca în concendiu.

,,Nu mă refer numai la situația de astăzi. Au fost probleme mari și la Serviciul Permise și Inmatriculări în această săptămână. Candidați au fost reprogramați, programări nerespectate. Sunt foarte dezamăgit, nici măcar nu s-a deranjat să iasă 5 minute din birou să meargă la oameni să vadă ce se întâmplă”, a mai adăugat, Daniel Țiclea.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “ȚICLEA ȘI-A IEȘIT DIN PEPENI. ÎȘI ÎNTRERUPE CONCEDIUL DIN CAUZA TRAFICULUI DIN BUZĂU: “STÂNĂ FĂRĂ CÂINI! SUBPREFECTUL PLEACĂ ACASĂ ȘI NU-L INTERESEAZĂ””
  1. Bravo domnule prefect, așa trebuie acționat, aveți dreptate, se rezolva acest ambuteiaj, dacă în prealabil exista ” comunicare”…,iar lucrarea executată noaptea!!!…

  2. […] Mănușa în ceea ce pe bună dreptate poate fi numit „Războiul de la Prefectură” a fost aruncată, ieri, de prefectul PNL, care, aflat în concediu de pe data de 4 august, l-a făcut pulbere pe subprefectul PSD, Gabriel Ilie, în cadrul unei declarații de presă consemnate de publicația locală http://www.știridinsursebuzau.ro. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *