Daniel Țiclea, prefectul județului Buzău, a afirmat într-o intervenție în direct la Campus TV, că situația din spitale este în continuare delicată, însă nu așa cum s-a întâmplat săptămâna trecută, când asaltul asupra sistemului sanitar era la cote maxime.

,,Față de această situație gravă îmi mențin în continuare rezervele și fac apel la absolut toată comunitatea să fim atenți în continuare, să ne luăm toate măsurile și să avem din nou toate viețile normale.

Bineînțeles, vreau să mulțumesc întregii comunități buzoiene, mai ales din mun. Buzău, care a înțeles momentul greu și acest sacrificiu de a mai rămâne o săptămână în online. Le mulțumesc instituțional și în numele sistemului medical din jud. Buzău”

Daniel Țiclea, prefectul jud. Buzău

Pe de altă parte, șeful de la Casa Albă susține că, pe fondul scăderii ratei de infectare, se întrevede o revenire treptată la normalitate în privința unui domeniu esențial: educația.

,,Pare a fi momentul să ne reluăm viețile ca înainte. Eu astăzi am făcut un apel la transparentizarea deciziilor din consiliilor de administrație și am rugat ca votul din consiliul de administrație să fie postat pe siteurile fiecerei unități de învățământ. Atât părinții, cât și copii unității de învățământ, trebuie să știe de ce aceea școală în scenariul fizic sau în scenariul online”

Daniel Țiclea, prefectul jud. Buzău

Sursă foto: agorabuzau.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *