Cunoscut drept finanțistul lui Dăncilă, Eugen Teodorovici a fost surprins de jurnalistul Stiri din Surse Buzău, în Piața Constituției din București.

După ce a fost surprins în câteva fotografii, fostul Ministru al Finanțelor i-a arătat câteva semne obscene reporterului, după care l-a abordat:

,,Auzi, bă! Datorită mie aveți podul la Vadu Pașii. Când eram Ministru al Finanțelor, eu am aprobat bugetul pentru podul de la Vadu Pașii. Am făcut asta chiar dacă nu eram buzoian.

Să-l întrebi pe Ciolacu cine a făcut podul la Vadu Pașii!

Ciolacu și toți îmi spuneau să nu mai spun că facem podul la Vadu Pașii, că nu va fi făcut vreodată, însă eu am știut că se poate.

Voi tinerii ar trebui să vă uitați și în urmă.

Buzoienii m-au uitat!”, a spus Eugen Teodorovici.

Concluzie

Teodorovici a aprobat bugetul pentru podul de la Vadu Pașii, chiar dacă nu era buzoian, însă acesta a uitat că a devenit senator de Buzău în perioada 2012-2016. Buzoienii l-au ales, chiar dacă nu era buzoian.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Teodorovici: “Datorită mie aveți pod la Vadu Pașii””
  1. Teodorovici ,un nesimțit că de altfel multi politicieni ,s-au îmbuibat de tot felul de foloase necuvenite în mandatele avute și acum se cred că au un statut superior ,niste bășinoși ,cu facultatea terminată ,dar …n-au luat bacul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *