Începutul anului aduce majorări de prețuri și pentru abonații Telekom, după ce Orange a anunțat același lucru cu câteva zile în urmă. Telekom își informează clienții despre majorarea prețurilor începând din data de 1 martie 2021. Iată cum sună notificarea trimisă de către operator:

De la 1 martie 2021, contractul (ele) cu Telekom Romania Communications S.A. de pe contul ********* se modifica dupa cum urmeaza:

  • Pretul pentru fiecare Serviciu fix (Voce, Internet sau TV) va fi majorat cu 0,60 euro TVA inclus (0.50 euro fara TVA). In cazul in care beneficiati de un Pachet de Servicii alcatuit din doua sau mai multe Servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare Serviciu fix inclus in Pachet. Majorarea se adauga la pretul redus al Serviciului fix/ Pachetului de Servicii (pretul rezultat dupa aplicarea reducerilor/promotiilor de care beneficiati conform contractului), pretul final fiind determinat prin insumarea pretului redus cu majorarile evidentiate in factura dvs. Majorarea pretului conform acestei notificari se va regasi pe factura dvs. evidentiata la linia „Majorare 3 abonament Voce/Internet/TV”
  • Pretul pentru fiecare Serviciu Mobil va fi majorat cu 0.60 euro TVA inclus (0.50 euro fara TVA)”

Totodată, clienții care nu sunt de acord cu această majorare de preț, pot rezilia contractul în termen de 30 de zile de la data primirii notificării, indiferent dacă se află sub perioada contractuală, fără plata taxelor de despăgubire. 

Conform media-max.ro, ultima majorare de preț efectuată de Telekom a fost în luna martie a anului trecut. Atunci, operatorul a mărit prețul pentru fiecare serviciu cu 2 lei pe lună, valoarea fiind apropiată cu cea din această lună. 

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *