Agentul principal Adrian Popa este polițistul rănit ieri, după ce o șoferiță a intrat cu mașina în el pe Calea Eroilor.

Adrian Popa, este tatic și îl așteaptă acasă doi copilași și o neavastă, însă acesta se află la UPU Buzău, după ce a fost acroșat intenționat de o șoferiță fugară, ce încălcase legea în regim rutier.

Polițistul Adrian Popa este vârful de lance al „Brigăzii rutiere pe două roți” din cadrul IPJ Buzău. Polițist venit prin transfer de la Brigada Rutieră București, Adrian Popa a lucrat în același serviciu cu Bogdan Gigină, polițistul decedat în timpul unei misiuni de însoţire a ministrului Oprea Gabriel, informează reporterbuzoian.ro .

A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!

A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!Tupeu fără margini a unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău.După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.

Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări. Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul foxului și își anunță colegii despre semnalmentele autoturismului.

La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *