Știe fiecare dintre buzoieni cât de mare a fost lupta primarului Toma Constantin de a înlocui conducerea de la Compania de Apă cu oamenii săi de casă. Ne aducem aminte cu toții cum promitea că vrea să preia Compania ca să poată să înjumătățească prețul apei.

Facebook – Constantin Florescu

Recent, domnul consilier local, Constantin Florescu, a postat pe pagina personală de Facebook, o știre bombă în legătură cu majorarea prețului apei dar și a serviciilor de canalizare, în toate localitățile preluate de Compania de Apă.

Fostul președinte al Tribunalului Buzău, a precizat faptul că apa este mai scumpă cu 6% și serviciul de canalizare-epurare cu 30%, iar toate aceste creșteri semnificative s-au făcut fără absolut nici un anunț, sau postare, așa cum obișnuieste să facă primarul Constantin Toma.

„Minciuna este evidentă, iar acest om care îi ia de proști pe buzoieni va plăti cu siguranță la alegerile care se apropie! Voi contribui cu toată energia de care dispun la acest obiectiv. Vă anunț că îndepărtarea acestui personaj toxic pentru Buzău a devenit scopul meu principal, modul în care aleg să îmi fac datoria față de comunitate” , a precizat domnul Florescu, la finalul postării.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *