Târgul apicultorilor buzoieni, ediția a IX- a

Eu am fost la un târg la Moscova și puțin diferită, să spun așa, a fost modalitatea de extragere a mierii. Ai ce să înveti! În fond acesta este și motivul, dar mai ales scopul pentru care organizăm aceste evenimente. Noi avem peste 600 de apicultori în asociație și suntem reprezentativi la nivel județean. Apicultori de-ai noștri ne cer să organizam târguri astfel încât ei să poată expune munca apicolă, dar să-și poată achiziționa echipamente necesare în stupina pentru că vor veni la Târgul apicol și comercianți de ustensile apicole.

A declarat pentru buzaulinreportaje.ro Mihăilă Prahoveanu,președintele AAPB

Asociația Apicultorilor Profesioniști Buzoieni și Cooperativa Agricolă Apis Mellifera Albina Buzoiană, au organizat în perioada 02-03 Noiembrie 2019, Târgul apicultorilor buzoieni ediția a IX- a.

Târgul a fost organizat în curtea Facultății Bioterra, situat pe strada Hangarului numerele 6-8, mai exact în imediata vecinătate a spațiului unde se ține Drăgaica, sau talciocul săptămânal.

În spațiul special amenajat s-au aflat peste 40 de standuri cu produse variate din domeniul apicol și au fost prezenți comercianți din 3 țări:România, Serbia și Bulgaria.

Popescu Roberto George

-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *