După o zi plină de evenimente festive și inaugurale în cadrul Târgului de Crăciun din Buzău, entuziasmul s-a transformat rapid în îngrijorare și nemulțumire pentru unii vizitatori. Oamenii au început să-și exprime frustrarea și îngrijorarea în mediul online, după ce s-au confruntat cu cazuri de toxiinfecție alimentară.

Răzvan Ionuț Dascălu, unul dintre vizitatorii evenimentului, a făcut publice nemulțumirile prietenei sale care a suferit de toxiinfecție alimentară, după consumul produselor achiziționate de la tarabele „producătorilor locali”. Acesta a subliniat lipsa de verificare vizibilă și a solicitat controale riguroase pentru toate tarabele din cadrul târgului.

În replică, Oana Matache, a asigurat publicul că toate documentele de înregistrare sanitar-veterinară ale comercianților au fost transmise către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSV), iar cei ce sunt responsabili de primirea documentelor mai sus menționate sunt cei de la Târguri și Oboare. Ea a promis că se vor efectua controale amănunțite și a oferit numărul de telefon al unui coleg pentru a identifica exact comerciantul responsabil de incident.

Astfel, în timp ce luminițele de Crăciun strălucesc, un nor întunecat planează asupra Târgului de Crăciun din Buzău, marcând începutul sărbătorilor cu o notă amară pentru cei afectați de toxiinfecție alimentară.

Fotografia de copertă este de ilustrație și nu are legătură cu taraba de la care produsele au fost achiziționate!

EMAG

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

5 thoughts on “Târg de Crăciun cu toxiinfecții alimentare la Buzău”
 1. Primarul toma,psd, ce are de spus?Lui i se rupe de buzoieni,are alte prioritati:spaga,bautura si sa taie cringul de parca la mostenit de la masa. Sictir primar scirbos si nesimtit. Voi jigodiile psd sinteti infecti

  1. Dacă a văzut că prăjiturile sunt sleite și alimentele au gust de mucegai,de ce a continuat să mănânce?
   Adică,dacă simți gust străin,neconform,de ce mama dracului continui să inserezi și nu dai afară ce ai băgat în gură???

 2. Dementul de Toma in loc să facă Târgul de Crăciun în centrul orașului lîngă Primărie… așa cum fac toate orașele țării cu Respect… trebuia să l facă la Țintești… Crîng…vai de mama noastră cu primarul ăsta dement….nici Patinoarul care era simbolul bucuriei de pe vreamea lui Boscodeala….nu mai funcționează…din cauza dementului… acolo nu are ce să fure..

 3. Dacă a văzut că prăjiturile sunt sleite și alimentele au gust de mucegai,de ce a continuat să mănânce?
  Adică,dacă simți gust străin,neconform,de ce mama dracului continui să ingerezi și nu dai afară ce ai băgat în gură???

 4. Asta am constatat si eu, produse de calitate indoielnica, nu bate nimeni pe casa de marcat biletele pentru utilajele invechite in care se dau copiii. Sa fie oare bani la negru pentru campanie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *