Serviciul de Gestionare a cainilor fara stapan din Municipiul Buzau va aduce la cunostinta faptul ca in data de 03.09.2022 se va organiza la sediul din str. Rachitei nr.92 (in incinta pepinierei ce apartine SC Urbis-Serv SRL Buzau) un targ de adoptii.In acest sens sunt disponibili spre a a fi adoptati un nr. de 19 caini ce sunt cazati in adapost.

Totodata aducem la cunostinta faptul ca persoanele care doresc sa adopte un catelus, dar nu exista posibilitatea cazarii lui in propria gospodarie, mai exista si varianta (adopiei la distanta), ce presupune achitarea unei taxe lunare de intretinere. Facem precizarea ca animalutele ce pleaca spre adoptie vor fi sterilizate, vaccinate antirabic, deparazitate intern, microcipate si insotite de carnete de sanatate fara a se percepe vreo taxa suplimentara. Programul de desfasurare al acestui eveniment este 10.00 – 13.00. Va multumim si va asteptam cu drag!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *