În data de 02 martie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au identificat principalul bănuit în cazul unei înșelăciuni – un tânăr în vârstă de 19 de ani, din Beceni.

Fapta a fost sesizată Poliției de către cele 2 persoane vătămate – doi tineri în vârstă de 18 ani, din Buzău, respectiv Bisoca.

În urma cercetărilor a reieșit că, în perioada de 09-18 februarie a.c., bănuitul, prin folosirea de calități mincinoase, ar fi indus în eroare cei 2 tineri și le-ar fi solicitat bani în vederea angajării acestora la o societate comercială.

Persoanele vătămate i-ar fi dat în total 1750 de lei bănuitului.

Totodată, din investigații s-a stabilit că bănuitul și-ar fi însușit pe nedrept un telefonul mobil, ce aparținea unei femei,în vârstă de 47 de ani, din municipiul Buzău. Fapta a fost sesizata de buzoianca la sfârșitul lunii februarie, aceasta menționând că a uitat telefonul pe o masă din incinta unui complex comercial.

În cauză cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, în formă continuată și „însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, față de tânăr fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Foto – Arhivă (Poliția Română)

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *