SURSE: Primarul Comunei Beceni, beat criță la Spitalul Județean, după ce a devenit din agresor, victimă

UPDATE: Potrivit angajaților din Primăriei Beceni, scandalul a pornit chiar din sediul primăriei, acolo unde actualul primar – Adrian Burlacu, și-a suflecat mânecile și a încercat să închidă ușa primăriei, pentru a agresa un fost angajat al Primăriei Beceni, după ce acesta a făcut mai multe plângeri penale. La câteva ore, scandalul a continuat la restaurantul fostului primar, acolo unde Adrian Burlacu (actualul primar), a mers alături de fostul primar, pentru a-l cinsti cu vin și pentru a pune comuna la cale. Amețit de aburul alcoolului, după ce s-a ginit bine cu fostul primar, Adrian Burlacu ar fi îndrăznit să-l tragă la răspundere pe fostul angajat al primăriei și să-l ia la o serie de palme, finalizând cu un cap în gură. Victima – Ștefan .B, a căzut pe podea, acolo unde actualul primar ia cărat o serie bună de pumni. Aflându-se la baie, fostul primar și-a făcut apariția după urletele și țipetele lui Ștefan B. . Fostul primar a intervenit în forță, pentru a aplana conflictul, însă chiar principalul agresor a devenit victimă. Primarul Adrian Buralacu, s-a ales cu nasul spart, buza și cămașa umplută de sânge. Chiar victima(Adrian Burlacu), a sunat la 112.

În drumul spre Spitalul Județean, Adrian Burlacu și-a anunțat colegii de partid de pățanie și le-a solicitat ajutorul. La fața locului au apărut președintele PNL Buzău – Gabriel Avrămescu, alături de Viorel Dobre.

Cel mai probabil șeful UPU Buzău – Adrian Zoican, v-a interveni pentru prietenul și colegul său de partid – Adrian Burlacu.

Foto: facebook.com

De menționat, că în incinta SJU Buzău, au avut acces doar juranaliștii cu orientări liberale.

Știre inițială:

Primarul comunei Beceni din judeţul Buzău, Adrian Burlacu, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu o ambulanţă SMURD după ce a fost victima unei agresiuni. Burlacu susţine că a fost bătut de fostul primar care este acum viceprimar.

Sursă VIDEO: buzoienii.ro

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, în jurul orei 20:00, a fost semnalată o agresiune în localitatea Beceni.

Un bărbat 40 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că a fost bătut de un bărbat de 51 de ani din aceiaşi localitate, solicitând intervenţia forţelor de ordine.

Victima a ajuns la spital, iar medicii au stabilit că a suferit un traumatism cranian şi unul abdominal.

La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații.

Victima este primarul comunei, Adrian Burlacu, care susţine că cel care l-a agresat este fostul primar al comunei, actual viceprimar Constantin Dumitru.

Cu o lună în urmă între familiile Burlacu – PNL și Constantin PSD (actualul respectiv fostul primar) a mai avut loc un conflict care s-a lăsat cu schimburi de pumni undeva la Bisoca. Atunci familia Burlacu, în superioritate numerică, ar fi avut câștig de cauză.

Sură: stirileprotv.ro

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *