Mai mulți tineri din municipiul Buzău, i-au făcut o bucurie unui sărman, din satul Pălici, jud. Buzău.

Nea’ Gheorghe, trăia pâna astăzi, într-un grajd, alături de animăluțele sale de companie, datorită unui incendiu izbucnit la locuința acestuia.

Dar ce să vezi? În Buzău, mai există și oameni cu suflet mare.

Mai mulți tineri din mun. Buzău, s-au gândit să îi facă o bucurie lui nea’ Gheorghe, și i-au oferit o rulotă, pentru a-i crea mai multe condiții, demne pentru un trai decent.

În afara intereselor obscure sau politice, tinerii vin cu bani de acasă în lipsa implicării insituțiilor statului.

Am să vă las povestioara, mai jos:

,,Poate funcționează puterea exemplului”

,,Vreau să împart o bucurie cu voi… Acum cca. jumătate de an, într-un sat din com Viperești, l-am cunoscut pe ‘Nea Gheorghe.. Care trăia într-o.. Casă nu-i pot spune… Un grajd, ceva de gen.. Loc pe lângă mai trecusem și eram ferm convinsă că e un loc părăsit. Am aflat ulterior că anul trecut i-a ars casa, din acest motiv trăiește în acel loc, care era de fapt cea mai veche construcție din curte.. Am mers la el periodic de când l-am cunoscut pentru a-i duce de ale gurii și i-am promis că va trăi decent și el cât mai are de trăit.. Nu ne-a crezut, până azi. Nu stau să analizez din ce motive a ajuns el așa.(Nu l am găsit niciodată beat.,duce vacile la păscut și are un ajutor social. Uneori și cerșește )
Important este că, ajutați de oameni buni am realizat unul din visele de a aduce ceva bun în viața unui suflet necăjit și mă bucur nespus c am reușit asta. 💞😊”
– a relatat pe facebook, Adriana Ticea.

Vezi firul acțiunii caritabile, în imaginile inserate mai jos:

Adriana Ticea, este sigură că după acestă faptă bună, alți buzoieni se vor gândi la semenii lor și le vor lua exemplul. Doamne-ajută!

Mult succes dragilor, la tot mai multe fapte bune!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *