Președintele PSD Buzău, Lucian Romașcanu, a declarat în urma cu puțin timp în conferința de presă, că social democrații sunt gata să facă un pact cu PNL și UDMR.

,,Știu că există în multe minți ideea de a sta în Opoziție și de a fructifica, dar nu putem face acest lucru, pentru că este posibil ca atunci când vom lua acel scor pe care îl gândesc oamenii care ne roagă să stăm în Opoziție, când vom guverna, s-ar putea să nu mai avem ce guverna. Deci este un act de respoinsabilitate ceea ce încearcă să facă PSD acum și ne dorim să facem asta pentru binele țării. (…) Ceea ce s-ar dori de la această alianță cu PNL ar fi și un program pe termen lung. În contextul în care ne vom înțelege PNL, PSD, UDMR plus minorități, ar fi undeva la 70 la sută din Parlament, ceea ce ar face posibile reforme atât constituționale, cât și administrative. O reformă administrativă nu s-a mai făcut de 53 de ani. Acesta este unul dintre scopurile pentru care ne dorim această alianță”, a spus Lucian Romașcanu.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *