Fanii k-pop din Buzău și nu numai vor putea urmări începând cu data de 10 aprilie „SUGA│Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE” în cinematografe.

Pentru cei care nu au auzit încă de k-pop, k-drama sau nu sunt pasionați de cultura coreeană, voi face o scurtă biografie a rapper-ului.

SUGA, pe numele său real Min Yoon-gi este un rapper, compozitor și producător de discuri sud-coreean. Sub Big Hit Entertainment, el a debutat ca membru al trupei de băieți sud-coreene BTS în 2013.

Primul său mixtape solo, Agust D, a fost lansat în 2016, pentru ca mai apoi, în 2018 să fie relansat pe platformele de streaming, ajungând pe locul trei în Billboard. În 2020, a lansat al doilea mixtape solo, D-2; a ajuns pe locul 11 ​​în Billboard 200 din SUA, pe locul șapte în UK Albums Chart și pe locul doi în Australia’s ARIA Album Chart. SUGA și-a lansat albumul solo de debut, D-Day, în 2023. A acesta a intrat pe locul doi în Billboard 200 din SUA.

Se pare că de acest moment solo se va lega și filmul ce va avea premiera pe 10 aprilie în cinematografe, deși inițial SUGA ar fi trebuit să aibă doar 20 de spectacole în SUA, Indonezia, Thailanda, Singapore și Coreea de Sud, pe listă au fost adăugate și două concerte în Japonia, pentru ca mai apoi Indonezia și Singapore să ceară suplimentarea reprezentațiilor. Și dacă ați crezut că o dată reîntors în Coreea aici va termina fără bis-uri, ei bine, aflați că SUGA a mai făcut încă 3 spectacole acasă, ajungând la un număr total de 28 de reprezentații.

„ Concertul final al turneului mondial, SUGA | Agust D TOUR „D-DAY” THE FINAL, a marcat punctul culminant al celor 25 de concerte susținute în 10 orașe, care au captivat mai mult de 290.000 de fani. Simțiți energia și entuziasmul lui „D-DAY’ THE FINAL” pe marele ecran!
De la sunetele rafinate care fac tranziția între SUGA, membrul BTS și artistul solo Agust D, interpretările electrizante și energia explozivă, până la momentele speciale în duet cu RM, Jimin și Jung Kook, colegii din BTS.”

Sinopsis-ul filmului

Se pare că cei care l-au scris nu au mai luat în considerare și cele 3 bis concerte oferite de artist la el acasă, în Coreea de Sud.

Dacă sunteți curioși de performața artistului coreean … vă rămâne doar să vă luați bilete la film.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *