Casa unei persoane reprezintă un sanctuar al siguranţei şi al relaxării totale faţă de lumea exterioară. Iar sufrageria acelei case trebuie să ofere cele mai bune sentimente pentru oamenii care îi calcă pragul.

Dar din păcate, pentru unele persoane sufrageria a devenit numai camera în care se uită la televizor, toată magia oferită de aceasta şi tot potenţialul de a întări legăturile dintre prieteni şi familie a dispărut. Dacă faceţi parte din acel grup de persoane, atunci cea mai bună opţiune pentru dumneavoastră este să începeţi un proiect de reamenajare totală.

Mobilă care ar putea să îi ofere sufrageriei un aer modern

Dacă sunteţi în căutare de mobilă pentru a vă înnoi perspectiva pe care o aveţi despre sufrageria dumneavoastră, atunci acestea sunt câteva sugestii care ar putea să vă intereseze. Adăugarea câtorva console pe lângă pereţii încăperii reprezintă o bună modalitate de a aduce mai mult spaţiu de depozitare şi ajută la elevarea camerei pe mai multe nivele. Aducerea în peisaj a unor corpuri de iluminat distincte poate să schimbe drastic modul în care percepeţi estetica sufrageriei, lumina având un mare impact în acest domeniu, inserarea câtorva canapele şi scaune în schimbul unei canapele mari poate să vă aducă mai mult spaţiu pentru a vă aşeza, dar şi mai multă mobilitate prin cameră.

Câteva idei de reamenajare 

Dacă vă doriţi mai mult spaţiu în încăperea dumneavoastră, şi mai multă mobilitate, atunci puteţi opta pentru o canapea cu mai puţine locuri, iar spaţiul în plus poate fi ocupat de câteva fotolii. În acest mod, oaspeţii dumneavoastră nu vor mai fi nevoiţi să stea cu toţii înşiraţi unii lângă alţii, creând mai multă vizibilitate în grupul dumneavoastră. Când sufrageria dumneavoastră pare anostă, puteţi să o accesorizați cu diferite plante, tapete şi tablouri pentru a îi aduce un strop de culoare. O altă idee care ar putea să vă intereseze este instalarea unor plafoniere şi lustre, pentru a schimba atmosfera camerei doar prin apăsarea rapidă al unui buton. În orice caz, cel mai bun sfat pentru redecorarea camerei dumneavoastră este să fiţi creativi. Încercaţi lucruri care credeţi că nu vor arăta bine şi, în final, poate veți fi surprinşi de rezultatul obţinut.

Dacă faceţi parte din grupul de persoane care se simt de parcă întrega lor casă nu mai le inspiră sentimentele de fericire şi nu îi mai încărca cu energia de odinioară, atunci achiziţionarea unor piese noi de mobilier poate fi soluţia pe care o căutaţi. Şi cu apariţia noilor site-uri care sunt specializate fix în acest domeniu, acest lucru a devenit mai uşor ca niciodată.

Sursa de imagine:
Photographee.eu / Shutterstock.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *