Azi, orașul ar trebui să țină un moment de reculegere. Sufletul unui MARE POET s-a ridicat la Cer! O altă voce s-a stins, un alt condei nu va mai scrie, o altă inimă a încetat să mai bată în miez de noapte.

Marele poet, Lucian Mănăilescu.

,,Azi, orașul ar trebui să țină un moment de reculegere…Sufletul unui MARE POET s-a ridicat la Cer !O altă voce s-a stins, un alt condei nu va mai scrie, o altă inimă a încetat să mai bată în miez de noapte.Pentru memoria lui LUCIAN MĂNĂILESCU, rafinat om de cultură, creator de bijuterii literare, depozitarul frumosului acestui oraș, păstrat în mii de instantanee, putem să exprimăm recunoștința printr-un gând, printr-o lumină, printr-un vers.Toți îi suntem datori pentru ceea ce a lăsat în urmă…Trudă zidită în versuri unice !Sus, printre stele, își va găsi liniștea și timpul pentru proiectele gândite, începute și nefinalizate.Dumnezeu să vă odihnească, om neprețuit !În urma dv., cetatea, cu un poet mai puțin , va tăcea îndelung…” – a scris pe facebook, avocatul – Roxana Mihaela Constantinescu.

Rămas bun, maestre!

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *