STOP! NU VREM RĂSPÂNDIREA VIRUSULUI ÎN JUDEȚUL BUZĂU

Anularea hotărâri prin care Prefectura Buzău vrea să schimbe destinația fostei tabere Școlare de la Arbănași, înființând un Centru de carantină pentru persoanele cu risc înalt de transmitere a infectiei cu Coronavirus.

De ce este important?

Având în vedere starea deplorabilă a fostei tabere care nu corespunde unor norme minime de igienă, nu are rețea de apă potabilă, nu dispune de grupuri sanitare, împrejmuirea ei nu este securizată, drumul de acces până la fosta tabără se află într-o stare aproape impracticabilă, iar clădirile nu sunt compartimentate pentru a fi pregătite pentru astfel de situații, considerăm că, neîndeplinind condițiile de mai sus, acesta decizie este un real pericol, atât pentru pacienți, cât și pentru locuitorii din Beceni, de pe Valea Slănicului, dar și pentru locuitorii județului Buzău.
Nu trebuie să ne batem joc de sănătatea unor oameni supuși unor investigații medicale, cum nu este admisibil să punem în pericol locuitorii din județul Buzău și mai ales din Comuna Beceni.

Reveniți urgent asupra acestei hotărâri!

Vă invităm să semnați petiția online: „STOP! NU VREM RĂSPÂNDIREA VIRUSULUI ÎN JUDEȚUL BUZĂU„!

Cele mai mari schimbări în bine se produc atunci când oameni precum oricare dintre noi se alătură și luptă împreună pentru lucrurile în care cred. Împreună ajungem la mult mai mulți susținători ai acestei cauze și putem genera schimbarea acestei hotărâri.

După ce semnezi, nu uita te rog să dai și altora de veste distribuind petiția

Semnează petiția aici ——> https://campaniamea.declic.ro/petitions/stop-nu-vrem-raspandirea-virusului-in-judetul-buzau?just_launched=true&fbclid=IwAR0XzCzV04U_h5Zt5eFonVck6Kharg8NiOc3gKS5tNYjUmJOITm-6rAO-hE

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “STOP! NU VREM RĂSPÂNDIREA VIRUSULUI ÎN JUDEȚUL BUZĂU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *