Auzind povestea tristă a lui Ion Cosmin, băiatul rămas fără vedere în urma unui accident la joacă, Dima Octavian a ales să se implice. Astfel a luat naștere campania „Uniți în cartier”. Scopul acestei campanii era de a strânge banii necesari pentru operația prin care băiatul și-ar putea recăpăta vederea, în valoare de 12.000 de euro.

Octavian Dima

Octavian a mers din poartă în poartă pentru a strânge banii. Vecinii au răspuns apelului social și au donat după posibilități. Campania a ajuns și în mediul online, iar în contul mamei lui Cosmin au fost virați o parte din banii necesari.

Tatăl copilului care l-a accidentat pe Cosmin din joacă, a donat 3000 de euro, iar de asemenea o partea a sumei strânse, provine de la persoane plecate la muncă în străinătate, din același cartier.

Departe de vorbele rele, prin care cartierul Simileasca este arătat cu degetul, oamenii de aici au o inimă bună și se ajută între ei.

Timpul era unul scurt, deoarece cu fiecare clipă ce trecea ochiul se usca, iar șansele pentru a-și recăpăta vederea scădeau. Însă, în doar câteva zile, cei 12.000 de euro s-au strâns.

Ieri, Octavian alături de Cosmin și părinții săi, au depus restul banilor strânși din donații, în cont.

Începând cu data de 21 februarie Dima Octavian ne va ține la curent despre tot ce se întâmplă în Turcia.

Lista oamenilor cu suflet mare ce au donat pentru Cosmin:

Reamintim că tinerii, în frunte cu Octavian Dima, nu sunt la prima „ispravă”, aceștia au reabilitat anul trecut o locuință a unei familii nevoiașe din cartier.

Autor: Olteanu Mariana / Editor: Orjan Vlad-Ștefan

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *