Când vrei să te asiguri de bunăstarea patrupedului tău, ești în stare să faci orice să fie sănătos și fericit. Atunci trebuie să găsești un cabinet veterinar pentru sterilizarea câinelui sau pisicii tale.

Dacă iubirea ta pentru animale te-a făcut să devii stăpânul unei pisici sau al unui câine, cu siguranță întotdeauna ești preocupat să îi oferi companionului tău toată grija și atenția de care are nevoie. Când vine vorba de sterilizare, costurile pot fi destul de mari.

Cabinetul veterinar al dr. vet. Simona Vizitiu, din Căpățânești, a demarat o campanie de sterilizare pe o perioadă de un an, iar doritorii pot face rezervări.

Programări și informații:

0745 706 897

În afara campaniilor de sterilizare a patrupedelor, costurile pot fi destul de mari. Sterilizarea unui câine de talie mică va costa 54 de lei, a unui câine de talie medie 120 de lei, iar a unui câine de talie mare va fi de 160 de lei. Sterilizarea unei pisici costă 96 de lei, iar microciparea se va taxa cu 20 de lei. În colaborare cu platforma digitală certificatconstatatoronline.ro, unde puteți obține rapid un certificat constatator online.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Sterilizarea gratuită pentru câini și pisici, în Buzău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *