De două ori campioană mondială de tineret, Nitu Ghanghas, a trimis-o acasă marți pe experimentata pugilisătă româncă Steluța Duță, în runda de deschidere de 48 kg, la Campionatele Mondiale de box feminin de la Istanbul, conform sptfm.ro.

Stela Duță a fost învinsă cu 5-0, într-un meci extrem de fizic. Steluța, cea mai scundă dintre cele două pugiliste, a lansat imediat un atac. S-a aplecat și s-a strâns pentru a restricționa loviturile lui Nitu și a căzut pe podea de trei ori, în timp ce indianca, care a căzut și ea o dată. Totuși, tânăra indiancă a reușit să execute câteva lovituri bune și să câștige o decizie unanimă în primul tur.

Sportiva indiancă, Nitu, s-a bazat pe mișcarea ei rapidă pentru a domina și runda a doua, în ciuda faptului că a primit o avertizare. Fosta vicecampioană a Campionatului Mondial, Steluța Duță, care a fost avertizată în runda finală, a pierdut avânt. Indianca a profitat de nivelul ei mai bun de anduranță pentru a oferi niște lovituri bune, forțând o numărare în picioare pe adversarul ei, de la distanță lungă.

Pentru noi rămâne aceeași campioană Steluța Duță (Roboțelul de Aur). Steluța a obținut de trei ori titlul de vicecampioană mondială, iar acesta a fost meciul ei de retragere. Aceasta își va continua cariera ca antrenor la CSM Buzău, alături de maerstrul emerit Constantin Voicilaș.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Steluța Duță a fost învinsă de indianca Nitu Ghanghas. Retragere cu suspine pentru pugilista noastră”
  1. Din pacate pugilista, nu sa mai antrenat decat la Maxbet si la milion pe bulevardu unirii, doar acolo o gaseam in fiecare noapte, pacat de ea, si pacat de oamenii care si-au pus sperante in ea, si ea si le baga in maxbet si milion casino, asta e e o karma la mijloc, si daca nu e seriozitate si doar acaparari aparente de seriozitate si succes, inseamna ca se minte si ne minte pe toti degeaba practic, si ca locu ei trebuie la usa la maxbet la cersit nu pe scena pugilistilor mondial, fimi-ar scarba de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *