Stay Fit Gym, unul dintre cele mai mari lanțuri de centre de fitness și aerobic din România, continuă extinderea la nivel național și deschide al 19-lea centru, chiar la tine în Buzău.
Pe 27 februarie 2023, toți buzoienii sunt așteptați la Centrul Comercial Winmarkt (Dacia), să facă mișcare și să se bucure de un nou concept, la super prețuri.

MAREA DESCHIDERE ADUCE MULTE SURPRIZE

Începând cu ora 07:00, toți iubitorii de mișcare și nu numai, sunt așteptați la #OpenDay, unde pot să vizioneze noua locație și să testeze aparatele, iar toate astea le pot face fără să plătească absolut nimic.

De la orele 17:00, începe marea petrecere de inaugurare, cu muzica mixată de DJ, open bar și o mulțime de surprize, pentru toți participanții.

Alege abonamentul care ți se potrivește. Prețuri de la 104 Lei/lună

La Stay Fit Gym, îți poți configura abonamentul potrivit pentru tine, în doar câteva minute și la prețuri speciale. Plata se face fără prea mult efort, online, cu cardul tău bancar și în câteva momente te poți antrena când și cât vrei.

Descarcă GRATUIT aplicația pentru membrii Stay Fit Gym

Stay Fit Gym este o aplicație de mobil gratuită, pentru toți membrii centrelor Stay Fit Gym. Aici, beneficiezi de toate informațiile de care ai nevoie despre centrele Stay Fit Gym, îți poți face rezervări la clase direct din aplicație, poți verifica oricând detaliile abonamentului și ai acces la cardul de membru.

De ce să devii membru

În primul rând, devenind membru vei face parte din #ComunitateaStayFit, o comunitate care te ajută să te integrezi foarte ușor. Aici, vei avea parte de toată atenția cuvenită și te vei bucura de aparatura profesională. Totodată, poți beneficia de un antrenor personal sau te poți înscrie la clasele de grup aerobic. Cel mai important este să-ți dorești să faci mișcare, iar schimbarea ta nu va întârzia să apară!

Înțelegem conceptul de #GymAnxiety și facem tot posibilul să te ajutăm să-l depășești, atât prin intermediul antrenorilor, cât și prin aparatura profesională pe care ți-o punem la dispoziție. Important este ca tu să vii la oricare dintre centrele noastre Stay Fit Gym și să-ți dorești să faci mișcare

#ComunitateaStayFit

Mai multe informații puteți afla pe www.stayfit.ro și pe rețelele de socializare: Facebook Stay Fit Gym și Instagram stayfitgym_ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *