SS Automobile și TBIPay scot la concurs trei decapotabile marca SAAB! Clienții care achiziționează prin sistemul de rate TBIPay autoturisme de minim 20.000RON, din parcul auto, vor intra automat în cursa pentru una dintre cele trei decapotabile!

Unul dintre cele mai mari parcuri auto din țară, SS Automobile, a primit astăzi vizita caravanei TBI Pay care a prezentat campania ,,Lasă soarele să te însoțească pe drumul tău!”.

Parcul auto se mândrește cu peste 5000 de autovehicule vândute în toată țara.

Un beneficiu al achiziționării de la un dealer autorizat este reputația. SS AUTOMOBILE oferă cele mai bune servicii pentru clienți astfel încât satisfacția să fie maximă. Asta înseamnă că, dacă apelezi la echipa sa, datorită faptului că oferă garanție, dacă ai o problemă cu o mașină la scurt timp după cumpărare, poți cere ajutor dealerului. Dacă cumperi mașina de la un vânzător privat, odată ce tranzacția se va încheia, nu-l va mai interesa ce se întâmplă cu mașina. Printre beneficiile parcului auto SS AUTOMOBILE, se numără următoarele: kit de distribuție, plin carburant, numere provizorii și asistență la înmatriculare.

Perioada campaniei: 15 Aprilie – 15 Mai

Mecanism: Toți clienții ce vor achiziționa autoturisme de minim 20.000 RON prin TBIPay vor intra automat în tombolă

Premii: 3 mașini decapotabile marca SAAB

Extragere tombolă/câștigători: Extragerea va avea loc pe data de 19 Mai.

Extragerea va fi live pe contul de Facebook al TBIPay.

Parcul auto SS Automobile este situat la Giratoriul PECO nord, breteaua spre oraș, în zona Dedeman.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *