Sporturi la Olimpiada Paris 2024 - Noi discipline își vor face apariția în acest an?

Jocurile Olimpice de vară din 2024, cunoscute oficial drept a XXXIII-a ediție, vor avea loc în Paris. Ediția de vară se va desfășura în perioada 26 iulie și 11 august. Anul acesta vom avea parte de multe surprize. Una dintre acestea este ceremonia de deschidere care va urma un traseu de 6 km de-a lungul Senei.

Însă nu este singur, noi discipline cu totul și cu totul interesante pentru acest tip de competiție își vor face debutul.

Care sunt acestea, află în rândurile următoare.

Noi discipline la Jocurile Olimpice 2024 de vară

Programul competițional al Jocurilor Olimpice va include 10.500 de sportivi, 329 de probe și 46 de sporturi și discipline sportive, potrivit datelor oficiale COSR.ro. Printre sporturile tradiționale cu care deja suntem obișnuiți, anul acesta poți fi la curent cu ultimele informații despre sportivii romani calificati Jocurile Olimpice 2024, și despre cele mainoi discipline.

Breakdancing, skateboard, escaladă sportivă și surfing, sunt patru noi discipline care își vor face debutul la Paris. Introducerea acestora deschide noi oportunități pentru toți cei dedicați unor astfel de activități. 

Breakdancing este o disciplină urbană plină de energie și creativitate

Skateboard-ul propune probe de stradă și în parc, permițându-le sportivilor să-și demonstreze abilitățile. Escapada sportivă vine la pachet cu o combinație de forță, tehnică și strategie. Surfing-ul este cu adevărat impresionant, pentru că se va desfășura pe valurile din Polinezia Franceză. Urmărește știrile și ghidurile de specialitate pentur a fii la curent cu cele mai noi date despre Jocurile Olimpice pentru a-ți susține favoriții. 

Câți sportivi români avem calificați la JO 2024?

Țara noastră va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de un lot de 102 de sportivi pe care poți plasa pariuri la o casa de pariuri din Romania licentiată ONJN. Dacă vrei să-ți susții favoriții, urmărește lista actualizată de sportivi romani calificati la JO 2024. Trebuie să știi că printre aceștia îi regăsim pe David Popovici și Vlad Stancu la înot, Cătălin Chirilă la canoe, Lăcrimioara Perijoc la box și Annaliese Drăgan la gimnastică ritmică. 

Jocurile Olimpice de la Paris se anunță a fi un eveniment de referință

Ne aduc laolaltă sporturi tradiționale și noi discipline captivante. Cu sportivi talentați din România și întreaga lume, ediția din acest an este una pe care nu trebuie să o ratezi. Nu pierde ocazia de a fi alături de sportivii tăi preferați. Poate chiar îți vei oferi cadou o mică vacanță și îi vei susține direct din Paris.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *