Într-o ceremonie plină de emoție, Asociația Dăruiește Viață, fondată de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, a inaugurat vineri un spital destinat copiilor bolnavi de cancer, construit în întregime din donații private. Această realizare remarcabilă marchează un moment deosebit pentru comunitatea care s-a implicat activ în proiect, contribuind la strângerea de fonduri care au depășit suma de 50 de milioane de euro.

Spitalul, situat în București și gestionat de Spitalul Marie Curie, va oferi îngrijire specializată și tratament de calitate pentru copiii aflați în lupta cu boala nemiloasă, cancerul. Această inițiativă deosebită reprezintă un pas important în îmbunătățirea accesului la servicii medicale de calitate pentru cei mai mici și vulnerabili membri ai societății.

Oana Gheorghiu, reprezentanta Asociației Dăruiește Viață, a împărtășit bucuria și recunoștința pentru susținerea primită: „Peste 350.000 de oameni și peste 8.000 de companii au pus bani și încrederea lor pentru a construi acest spital. E o dovadă că noi, românii, putem. Că merge și așa nu e povestea noastră. E povestea altora, dar ne-au spus-o ani la rând. De astăzi nu ar trebui să le mai dăm voie să ne mai spună această poveste, pentru că noi, de astăzi, putem spune: noi am făcut!”

Această inițiativă remarcabilă demonstrează că solidaritatea și generozitatea comunității pot aduce schimbări semnificative și să ofere speranță în lupta împotriva unei boli atât de severe. Spitalul reprezintă nu doar o structură fizică, ci și un simbol al puterii colective de a face bine într-o lume care se confruntă cu provocări complexe.

EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *