Astăzi, 15.12.2020, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a primit trei ventilatoare din partea S.C. B.T.L. România aparatură medicală S.R.L., pentru Secţia A.T.I. a unității. Valoarea celor trei ventilatoare se ridică la suma de 158.700 de lei.

Aceste aparate asigură concentrația de oxigen necesară pacienților care nu pot respira spontan. Prin conectarea la un asemenea ventilator, pacientul primește volumul de aer necesar funcționării organismului. Dispozitivele urmează a fi folosite îndeosebi în tratamentul pacienților infectați cu SARS-Cov-2.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău aduce mulțumiri reprezentanților societății comerciale B.T.L. România aparatură medicală S.R.L. pentru cele trei ventilatoare extrem de utile pentru Secţia A.T.I., unde numărul pacienţilor infectați cu noul coronavirus este în creştere. Aparatele sunt extrem de utile în tratarea pacienţilor confirmați cu virusul SARS-Cov-2, cu forme medii sau grave.

Compartiment Relații Publice,
Adriana Bunilă

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *