Soția în acte a liderului PSD – Marcel Ciolacu, a fost surprinsă zilele trecute la un magazin de metraje din apropierea Pieței Centrale din Buzău.

Unii dintre apropiații lui Marcel Ciolacu au făcut haz de necaz și au spus că dna. Ciolacu pregătește rotativa, astfel a ieșit la shopping la metru în Buzău.

Pe de altă parte, în urmă cu câțiva ani dna. Ciolacu se temea că bărbatul său ar putea să o părăsească, astfel le mai punea câte-o vorbă colegilor de partid să-i spună dacă o înșeală. Ei bine, acum este prea târziu, conform unor surse, Marcel trăiește în vila de protocol cu fosta soție a primarului Robert Negoiță.

Să ne gândim oare că soția lui Marcel va deveni prima doamnă într-o bună zi?

Marcel Ciolacu a convocat liderii județeni la Vila Lac

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a convocat pe liderii județeni ai partidului pentru consultări în privința rotativei guvernamentale, au declarat surse social-democrate. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 12.00. Ulterior, la Vila Lac, vor avea loc negocieri între toți liderii coaliției de guvernare, la care vor participa liderii PNL și cei ai UDMR.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *